کرمان فاتح مسابقات قهرمانی بولینگ نابینایان کشور
کرمان – مهرکریمان نیوز/ تیم بولینگ نابینایان و کم بینایان کرمان در بخش مردان عنوان قهرمانی رقابت های کشوری را از آن خود کرد.
به نقل ازروابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان محمدرضا سلاجقه مسئول تربیت بدنی و رفاه بهزیستی استان کرمان گفت : در چهارمین دوره مسابقات قهرمانی بولینگ نابینایان و کم بینایان کشور که با حضور ۱۱ استان، در سالن بولینگ تِتیس بابلسر برگزار شد.
تیم بولینگ مردان نابینا و کم بینای کرمان، متشکل از امیر عاجلو، عباس سلاجقه، یاسر شجاعی، عبدالله شهریار نسب، رسول صدقی و ناصر کرمی به سرپرستی مهدی ابویی با کسب بیشترین مجموع امتیاز تیمی نسبت به سایر استان ها، با اقتدار صدر نشین شده و جام قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.
وی افزود : در بخش انفرادی نیز ناصر کرمی نماینده شایسته کرمان در کلاس b2 این دوره از بازی ها، با کسب مجموع ۵۹۰ امتیاز در ۳ گیم قهرمان شد و نشان زرین طلا را بر گردن آویخت.
سلاجقه ادامه داد : همچنین عبدالله شهریار نسب نماینده کلاس b1 نیز با کسب مجموع ۲۳۵ و رسول صدقی نماینده کلاس b3 استان با کسب مجموع ۴۸۵ امتیاز به مقام سوم رقابت ها دست یافته و نشان برنز این دوره از رقابت ها را از آن خود کردند.









































