مقام قضایی اعلام کرد:
راه اندازی شورای حل اختلاف ویژه فرهنگیان را پیگیری می کنیم
کرمان – قلعه گنج – مهرکریمان نیوز/ رئیس دادگستری شهرستان قلعه گنج بر استفاده از ظرفیت مصلحین و حکمین قرآنی در راستای نهادینه کردن صلح و سازش و پیشگیری از وقوع جرم تاکید کرد و گفت:آموزش وپرورش و فرهنگیان ظرفیت های مهم وتاثیر گذاری در این رابطه دارند.
به نقل از گلدشت کرمان، علی مهدیان فر در نشست با رئیس اداره آموزش و پرورش این شهرستان ضمن تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و همراهان شهیدش ، اظهار داشت : جامعه فرهنگیان حرمت و جایگاه والایی دارند و قطعا ما از ظرفیت فرهنگیان و مصلحین قرآنی و فرهنگی برای صلح و سازش و پیشگیری از وقوع جرم و تامین امنیت جامعه استفاده خواهیم کرد.
این مقام قضایی در خصوص طرح پیشنهادی رییس آموزش و پرورش شهرستان قلعه گنج در خصوص راه اندازی شورای حل اختلاف ویژه فرهنگیان افزود: قدردان زحمات فرهنگیان هستیم و این طرح که با هدف حل و فصل مسائل فرهنگیان در جهت حفظ اسرار و شان و جایگاه معلمان مطرح شده است را موثر و سنجیده می دانیم و ازطریق مرکز استان جهت حصول نتیجه لازم و مطلوب پیگیری خواهیم کرد.
این مقام قضایی در ادامه آموزش و آگاهی جامعه نسبت به قوانین را در پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار موثر دانست و بر تعامل سازنده و موثر آموزش و پرورش با دستگاه قضایی در راستای این مهم تاکید کرد.
سید اسماعیل حسینی مدیر آموزش و پرورش شهرستان قلعه گنج در پایان این نشست ضمن تبریکِ انتصاب ایشان بعنوان رئیس دادگستری شهرستان قلعه گنج بر تعامل و همراهی دستگاه قضا با آموزش و پرورش تاکید کرد.










































