بازدید مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمان از روند تکمیل بند انحرافی نجفآباد جیرفت
کرمان – مهرکریمان نیوز/ حمید علیدادی سلیمانی، مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمان، از روند اجرای عملیات تکمیلی بند انحرافی نجفآباد در شهرستان جیرفت بازدید کرد.
به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای کرمان، بهمنظور بررسی پیشرفت فیزیکی پروژه و ارزیابی وضعیت عملیات اجرایی، حمید علیدادی سلیمانی مدیرعامل شرکت از بند انحرافی نجفآباد در شهرستان جیرفت بازدید بهعمل آورد.
در این بازدید، مدیرعامل ضمن گفتوگو با کارشناسان و عوامل اجرایی پروژه، از نزدیک در جریان جزئیات مراحل تکمیل بند و برنامه زمانبندی اجرای عملیات قرار گرفت.
علیدادی سلیمانی با تأکید بر اهمیت این طرح در مدیریت منابع آب جنوب استان، خواستار تسریع در روند اجرا با حفظ کیفیت فنی و رعایت کامل اصول ایمنی شد.
وی افزود: تکمیل این بند نقش مؤثری در کنترل و هدایت سیلابها، تغذیه سفرههای زیرزمینی و تأمین آب کشاورزی در محدوده پاییندست خواهد داشت.




































