با گذشت اولیای دم زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۱ سال از زندان جیرفت آزاد شد
کرمان – مهرکریمان نیوز/ با تلاش شورای حل اختلاف و کمیته صلح و سازش زندان جیرفت، یک زندانی محکوم به قصاص نفس پس از ۱۱ سال حبس، با گذشت و فداکاری تحسینبرانگیز اولیای دم، از زندان آزاد شد.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ادارهکل زندانهای استان کرمان، محمدرضا شریفی رئیس زندان جیرفت در این خصوص اظهار داشت: این زندانی ۴۲ ساله که به جرم قتل عمد به قصاص نفس محکوم شده بود، با پیگیریهای مستمر اعضای شورای حل اختلاف ویژه زندان، کمیته صلح و سازش و مددکاران اجتماعی، نهایتاً با تصمیم بزرگوارانه و متعالی خانواده اولیای دم، از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشت.
وی با قدردانی از اقدام ارزشمند خانواده اولیای دم، افزود: تلاش برای گسترش فرهنگ صلح و سازش و ایجاد بسترهای گذشت و بخشش، از اولویتهای مهم زندان جیرفت است. بدون تردید این میزان از بخشش و گذشت، جلوهای بیبدیل از انساندوستی و ایثار است که میتواند الگویی ماندگار برای جامعه باشد.
رئیس زندان جیرفت در ادامه گفت: کمیته صلح و سازش زندان جیرفت با همکاری شورای حل اختلاف ویژه زندان، طی سالهای اخیر در چندین پرونده مهم موفق به جلب رضایت اولیای دم شده و نقش بسزایی در ترویج فرهنگ صلح و کاهش آسیبهای اجتماعی ایفا کرده است.